Nepopravljivi su! Barselona duguje više od milijardu, dovode napadača iz PL?

Autor: Boris Jovanović
utorak 17.08.2021.
09:22
Izvor: Sportske.net

Da li je ova varijanta realna?

EPA-EFE/Alejandro García
EPA-EFE/Alejandro García

Povezane vesti

Barsa je u problemima, Đoan Laporta tvrdi da situacija nikada nije bila gora, da klub duguje više od milijardu evra. Klub je spasao Pike koji se odrekao polovine primanja, ako na to dodamo poreze to je 38 miliona evra, pa su mogli da registruju nove igrače, osim Aguera, oko koga i ne žure jer je povređen. Dalji potezi slede, klub se i dalje nada da bi mogao da se oslobodi nekolicine igrača poput Kutinja, Umtitija i dodatno olakša budžet za plate.

Samo, Barselona i dalje, posle odlaska Mesija želi da dovede novog špica pominjan je Ikardi koji je prošao La Masiju. Sada kada nema Lea sa kojim Maurito nije u dobrim odnosima, mogao bi da se vrati u klub i pobegne od Mesija iz Pariza. Ali, Barsin cilj je izgleda kapiten Arsenala, Obamejang. On iza sebe ima lošu prošlu sezonu, Katalonci nude Kutinja u zamenu.

On je mlađi od Gabonca igrač je kakvog traži Arteta, kreativni vezista, sa druge strane Obamejang želi da ode, Arsenal posle četvrt veka neće igrati u Evropi. Momak čija je majka Španjolka, a deda veliki navijač Reala bi svakako prihvatio poziv Barse, san mu je da igra u Španiji. Ali njegova plata je takođe ogromna, pa na planu smanjenja primanja Barsa ne bi dobila ništa, ali bi imali upotrebljivog igrača za razliku od Kutinja na koga ne računaju.

Obamejang je propustio poraz na otvaranju sezone protiv Brentforda zbog bolesti, trebalo bi da bude u timu u sudaru sa Čelsijem na "Emirajtsu" u nedelju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke