Nepoželjni fudbaler ne gubi nadu: "Želim u Juventus"!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 25.02.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Neizvesna budućnost Brazilca.

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa na pozajmici u minhenskom Bajernu Daglas Kosta potvrdio je da želi da se na kraju sezone vrati u Italiju i bori za mesto u timu višestrukog osvajača Serije A.

Kosta je letos, pomalo neočekivano, došao na pozajmicu u Bajern, klub za koji je igrao pre dolaska u Juventus, ali evidentno van forme koja ga je krasila u najboljem delu karijere.

Sumnje nisu bile neopravdane, Brazilac se nije pronašao u drugom mandatu u Minhenu i već sada je mislima ka Torinu i narednoj sezoni (ugovor mu ističe na leto 2022. godine).

Strelac svega četiri gola ove sezone potvrdio je poznatom italijanskom novinaru Đanluki Di Marku da želi da se vrati u Juventus.

"Juventus mi je u srcu. Želim da se vratim u Italiju. Kada sam stigao u Italiju brzo sam se prilagodio i navijači su mi u srcu. Mučio sam se kod Alegrija, ali sam razumeo stil igre u Italiji. To je potpuno drugačiji način igre nego u Nemačkoj, jer je daleko veći naglasak na defanzivi. Želim ponovo u Italiju. To je zemlja koju zaista cenim", rekao je Kosta.

Uprkos želju, Juventus nije blagonaklon da pruži novu šansu brazilskom krilnom fudbaleru, pošto na leto, godinu dana pre isteka ugovora, želi da mu pronađe novi klub.

"Videćemo šta će se dogoditi. Još sam pod ugovorom sa Juventusom", poručio je fudbaler koji se oporavlja od povrede stopala.

Podsetimo, nedavno smo pisali da ga ne žele ni Bajern ni Juventus naredne sezone, a da za sada jedino konretnije interesovanje dolazi iz Lidsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke