Nerealno - Barselona neće postojati za godinu, dve dana?!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 06.07.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

U središtu priče je Levandovski, a mišljenje Bajerna je šokantno!

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Rukovodstvo fudbalskog kluba Bajern iz Mihena prodaće Roberta Levandovskog Barseloni ovog leta samo pod uslovom da dogovoreni novac uplate odmah.

Poljski napadač je više puta javno izlazio sa rečima kako želi da napusti Bajern ovog leta i to po svaku cenu. S druge strane, Bavarci nisu radi da ga se odreknu, ali ukoliko budu prinuđeni do kraja prelaznog roka, želeće barem 40.000.000 evra za njegovu slobodu.

Barselona ga je već kontaktirala, Leva je spreman da se preseli na "Nou kamp", ali to neće biti lako. Prvo i osnovno - Barsa nema novca za tako nešto u ovom trenutku. Doveli su Franka Kesija i Andresa Kristensena pre nekoliko dana bez obeštećenja i to poslovanje im u ovom trenutku najviše pogoduje. 

Ukoliko Frenki de Jong ode u Mančester junajted, a spekulacije su stagnirale, onda će Đoan Laporta posedovati novac čiji deo može da usmeri ka Levandovskom. Barselona bi pokušala da uplati svotu tog transfera u ratama, što Bajern nikako ne želi, jer "njihovo rukovodstvo veruje da ovaj klub neće postojati kroz godinu ili dve dana"! To je u "Atletikovom" podkastu "The Totally Football Show" rekao novinar iz Minhena Rafael Honigštajn. Zato, ukoliko ga žele, Katalonci moraju da plate traženo i to odmah!

Poznato je da je Barselona u velikim finansijskim problemima koji datiraju iz prošle uprave na čelu sa Bartomeuom, a Đoan Laporta na sve načine pokušava da izgladi stvari u poslednjih godinu dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 06.07.2022
13:22

Bi cete da pricate dal ce oni da postoje za dve godine ili ne....pa vi necete za 6meseci imati cime da se grejete 🤣

avatar
Terdza
Wednesday, 06.07.2022
12:29

Kako stalno pisete da Barcelona nema para kad znate da je primila 200 miliona id prodaje televizijskih prava. Imaju para ali kupuju vreme hoce naravno za sto manje para da ga dovedu