Nešto mora da se menja - Barsa isplanirala zimsku kupovinu u Liverpulu

Autor: Sportske Net
petak 08.10.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Stiže pojačanje.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Kako prenosi "San" Divok Origi mogao bi put u januaru put Barselone.

Njegovi zastupnici  stupili su u kontakt sa Barsom u nadi da će obezbediti sporazum. Belgijski reprezentativac odigrao je samo 157 minuta pod Jirgenom Klopom u Liverpulu od početka sezone. On će narednog leta postati slobodan igrač.

Uprkos tome što je postigao neke ključne golove za Liverpul, uključujući i neke koji su im pomogli da osvoje Premijer ligu i Ligu šampiona, Origi se uvek borio za redovno mesto u timu.

Barseloni su preko potrebna pojačanja nakon što je pobedila u samo tri od prvih sedam ligaških utakmica, a u Ligi šampiona doživela oba ubedljiva poraza od Bajerna i Benfike.

Još uvek nije poznato šta će biti sa Ronaldom Kumanom, i to samo zato što niko ne želi da preuzme ovakvu Barselonu, a ne zato što čelnici žele da ga zadrže.

Bivši napadač Mančester junjteda Memfis Depaj pridružio se iz Liona tokom leta i do sada je upisao tri gola, kao i jednu asistenciju, u devet nastupa. Tu je i erhio Aguero, koji se još oporavlja od povrede, pa bi Origi imao društvo stariš premijerligaša u "blaugrani". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke