Nestvaran rasplet? Ronaldo se vraća u bivši klub, druga solucija je "izdaja"?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 17.08.2021.
07:47
Izvor: Sportske.net

Gde završava vrela letnja priča?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nije gotova saga oko Kristijana Ronalda.

Naime, noćašnje informacije pokazuju da Mendeš obilazi Evropu i pregovara sa potencijalnim poslodavcima fantastičnog Portugalca. Juve je dao zeleno svetlo, žele da spasu novac od poslednje Ronaldove sezone, verovatno da dovedu i nekog mlađeg špica. Kristijano kod Alegrija neće biti nezamenjiv, niti će se sve vrteti oko njega.

Mendeš je razgovarao sa Sitijem, verovatno bi to bio Gvardiolin odgovor na Mesija u PSŽ, ali to je malo verovatno. Ronaldo je jednom izjavio kako nikad ne bi igrao za "Građane" zbog svoje prošlosti u Junajtedu, ali nikad ne reci nikad.

Ipak, sada se pojavio Real. Anćeloti gura tu priču, bio bi to trijumfalan povratak Portugalca, ali problem je u sledećem. Ako dođe Mbape, od toga nema ništa iako je Ronaldo spreman da značajno smanji platu.

Nekako mu se putevi sa Mbapeom ukrštaju, on sada čeka svoje mesto u PSŽ, ako ode Francuz. Priča se da u slučaju da transfer bude narednog leta, Mbapeovo mesto čeka Ronalda, ali bi on radije da se sada pridruži timu, što bi verovatno bio scenario, ako Doha popusti i krene u pregovore sa Realom oko napadača kome ističe ugovor naredne sezone.

Juve traži od Mendeša da brzo reši situaciju, ili da eventualno, ako Ronaldo ode u Siti posreduje u pozajmici sa otkupom Gabrijela Žesusa.

Nekoliko je kombinacija na stolu, ipak ako se ništa ne desi u narednih 10 dana, verovatno će na kraju CR7 odraditi poslednju godinu ugovora sa "Bjankonerima". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke