Nestvarno, ali kad Mesi promeni klub, onda to i mora da izgleda ovako

Autor: Nemanja Janošev
sreda 11.08.2021.
15:35
Izvor: Sportske.net

Ubrzo će ga isplatiti.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Vest da Lionel Mesi više neće biti fudbaler Barselone odjeknula je poput granate širom sveta. 

Jeste prošle godine bio blizu odlaska, ali kako je i sam rekao, bilo je samovoljno, sada je situacija bila drugačija i sve je ukazivalo na to da će predvoditi katalonski klub i narednih godina.

No, dogovor je propao zbog ugovora La lige sa investicionim fondom CVC i Mesi je morao da portaži novu sredinu. Danas je predstavljen u Pari Sen Žermenu, na stadionu "Park prinčeva", a ispred ga je čekalo nekoliko hiljada pristalica "svetaca".

Svi mediji su "brujili" o ovom transferu, reklo bi se, sa interesovanjem većim nego ikad. Pored toga što je to Leo Mesi i što više nije u Barsi, otišao je u tim koji se može svrstati među najjače ikada u ovom trenu. 

O tome koliko interesovanje vlada za Mesija i njegov dolazak u Pari Sen Žermen govore naslovnice brojnih svetskih listova. On je u centru pažnje.


Osim toga, pojavili su se snimci radnika u klupskom šopu, koji ne mogu da odštampaju njegov dres na vreme budući da se sve "razgrabi". Kako se prenosi, prodato je preko 300.000 primeraka njegovog dresa do sada, kako u prodavnici u Parizu, tako i onlajn. Njegov dres košta tačno 158 evra, što znači da se u kasu Parižana do sada slilo blizu 50 miliona evropskih novčanica. Suludo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke