Nesuglasice za ključno pojačanje - Ćavi želi Španca, Laporta pakt sa Mendešom!

Autor: Milovan Longinov
subota 07.01.2023.
09:09
Izvor: Sportske.net

Opet različita mišljenja...

Twitter/@FCBarcelona_es
Twitter/@FCBarcelona_es

Povezane vesti

Ćavi Ernandes i Đoan Laporta su svesni da je zamena za Serhija Busketsa prioritet za leto, ali ne mogu da se usaglase oko izbora igrača.

Katalonski mediji ističu da je Ćavi izričit da klub dovede Martina Zubimendija iz Real Sosijedada, dok Đoan Laporta želi Rubena Neveša iz Vulverhemptona.

Nije tajna da je Ćavi još letos označio 23-godišnjeg Zubimendija kao glavnu metu na poziciji zadnjeg veznog, ali je problem što je njegova otkupna klauzula čak 60 miliona evra, što Barsa neće platiti.

Zbog toga Đoan Laporta smatra da je 25-godišnji Ruben Neveš bolja opcija. Portugalac ulazi na leto u poslednju godinu ugovora zbog čega bi ga Vulvsi pustili ispod cene. Dodatno bi pregovore mogao da olakša agent Žorž Mendeš, koji je u odličnim odnosima sa Laportom, te je to glavni razlog što uprava gleda više ka Mendešu.

Ćavi smatra da Neveš nije dovoljno dobra opcija kao zadnji vezni u formaciji 4-3-3, te da bi se tu mnogo bolje snašao Zubimendi.

Ono što je sigurno, Busketsova primarna zamena ostaje Frenki de Jong, koji ostaje u klubu, ali će dobiti ponovo konkurenciju.

Barsa u nedelju gostuje Atletiko Madridu, a AdmiralBet nudi odličnu kvotu 2,18 na GG&3+.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke