Nevera, Bajern čini Barsi najveću uslugu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 20.07.2021.
18:05
Izvor: Sportske.net

Navijači kažu "vodite ga"!

EPA/QUIQUE GARCIA
EPA/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Bajern Minhen je spreman da dovede Serhija Roberta iz Barselone.

Na oduševljenje navijača katalonskog kluba, deluje da nije nemoguće da Serhi Roberto konačno napusti klub.

Možda zvuči previše grubo, ali navijači Barselone već dve godine žele da vide leđa Robertu, koji ima ogromna primanja, već neko vreme igra daleko ispod forme i praktično nema poziciju u timu, iako igra sve. 

Bajern Minhen želi da ga dovede na pozajmicu, ali je problem što je Roberto ušao u poslednju godinu ugovora, pa Barsa ovog leta mora da ga proda kako ne bi sledećeg leta otišao besplatno. 

Bajern već neko vreme pregovara sa Robertom i njegovim agentima, a Bavarci veruju da bi Španac mogao da bude od velike pomoći u rotaciji na poziciji desnob beka. 

Barsa na toj poziciji već ima Seržinja Desta i novajliju Emersona, pa bi bilo idealno da Roberto napusti klub, jer ima veća primanja nego Amerikanac i Brazilac zajedno. 

Ako ode Roberto, to će biti još jedan dokaz da je Đoan Laporta uradio sve da maksimalno smanji cifru na platnom spisku, što je i bio najveći problem Katalonaca.

Cifre za sada nisu poznate, ali je jasno da obeštećenje ne bi bilo veliko, jer je Roberto u poslednjoj godini ugovora i već nekoliko u slobodnom padu...

Bajern bi i sa Robertom i bez njega, i dalje bio glavni favorit za titulu u novoj sezoni Bundeslige, a to možete odmah uplatiti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke