Neverica! Halandov transfer propao zbog 330 miliona evra!

Autor: Boris Jovanović
sreda 25.08.2021.
10:43
Izvor: Sportske.net

Ovo samo može Mino!

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Da li je tačno ili ne, to ne možemo da znamo. Ipak u istoriji je poznato da se svi ljude na "Bild" jer su njihove informacije pouzdane i ne odgovaraju većini. Najveći nemački tabloid je uvek glavobolja za klubove, ali i igrače jer ako nešto postoji oni će to sigurno objaviti.

Ono što je procurelo danas izaziva nevericu.

Pričalo se, setićete se da je Erling Haland blizu Čelsija, nuđeno je oko 100 miliona plus Tami Ejbraham, izgledalo je da će Dortmund pregovarati, ali umesto toga sve je propalo i "Plavci" su se okrenuli dovođenju Romela Lukakua. Njega su platili 120 miliona, što govori da su verovatno mogli da naprave i poslednji pokušaj i stignu do Halanda, međutim pojavio se Rajola.

Da li da minira transfer ili jednostavno smatra da su zahtevi opravdani, tek ako je istina, on je tražio nemoguće.

Halandova plata bi bila prema projekciji njegovog menadžera oko 25 miliona evra, jasno da bi bio ubedljivo najplaćeniji igrač na ostvu, plus zahtevao je proviziju od oko 40 miliona evra, što bi podelili naravno sam Mino i otac Erlinga Halanda, Alfi, nekadašnji profesionalac u PL.

Čak je, navodno tražio i platu za sebe u Čelsiju, a čitav paket sa obeštećenje bi iznosio oko 320 miliona evra za pet godina, bez naravno obeštećenja.

Ovo niko neće platiti, ni kada Halandova klauzula narednog leta bude 75 miliona evra, ove zahteve niko ne može da ispuni, ni Mančester Junajted koji se pominje kao prvi kandidat jer i Rajola, a pogotovo Halandov otac guraju čitavu priču u pravcu Mančester Junajteda. 

Sam igrač bi u Real, ali Perez nema nameru da mu ponudi više od polovine plate koju traži, u najboljem slučaju sa bonusima bi bombarder Borusije mogao da stigne do 15 miliona evra.

Zbog svega toga, biće zanimljivo videti da li Rajola kao i obično ima nekog keca u rukavu ili je krenuo od maksimalističkog zahteva kako bi izborio najbolje moguće uslove. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke