Neverica, Kejn odlazi i ostaje u Londonu?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 18.07.2021.
10:01
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo preko noći, zbog čega je Totenhem promenio mišljenje?

AP Photo/Matt YorkEPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
AP Photo/Matt YorkEPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Hari Kejn će otići. Ili makar pokušati da to učini, priča se da se neće pojaviti na treninzima što bi bila mera pritiska na klub da ga proda.

Novi trener Nunjo Espirito Santo je izjavio da će Kejn ostati, što je navodno iznerviralo kapitena Engleske koji nije ni razgovarao sa Portugalcem.

Siti je bio prva opcija, razgovarano je o pet igrača koji bi mogli da budu deo transfera, od Žesusa koji bi bio direktna zamena, preko Silve, Laporta, Mareza i čak Sterlinga što je ipak nerealno, jer sjajni fudbaler ne želi da bude "kusur" za kolegu iz reprezentacije.

Sada se međutim pojavio Čelsi.

Oni pregovaraju oko Halanda, ali, prema pisanju medija na ostrvu, Livi je pristao da razmisli, iako je u pitanju rivalski klub iz Londona.

Jer, Totenhem želi Ejbrahama koji bi bio deo sporazuma, on ima manju platu nego Sitijevi igrači i već je pokazao da može da postiže golove u PL. 

Zbog čega bi Čelsi pre Kejna nego Halanda. 

Zbog većih garancija, Englez ne bi imao problem da se adaptira, mnogo je iskusniji, prava je gol mašina, odmah bi tim odveo na viši nivo, i verovatno bio prevaga u borbi za krunu.

E sada, Kejn nije ranije želeo da priča o Čelsiju, smatra ih za rivala, iako oni to nisu, osim geografske odrednice, jedini pravi "neprijatelj" Totenhema je Arsenal.

Nema sumnje da bi on radije u Siti, ali ako Livi prihvati ponudu "Plavaca", onda ni kapiten neće imati mnogo izbora. 

Dakle, posle Griliša koji se premišlja, sada ni Kejn nije više sigurno pojačanje Pepa Gvardiole za narednu sezonu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke