Neverica u Sitiju, Kun Aguero ostaje u PL? Da li je dogovor blizu?

Autor: Boris Jovanović
petak 02.04.2021.
09:19
Izvor: Sportske.net

Nije tajna da je njegova želja da i pored svih ponuda preko Lamanša ostane na ostrvu...

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Kun Aguero igra poslednju polusezonu u Mančester Sitiju, mogao bi da se oprosti pravom žetvom trofeja, peta titula prvaka Engleske je zagarantovana, mada je njegov doprinos zbog povrede znatno manji nego u prethodnih devet godina u klubu.

Oprostiće se kao najbolji strelac Mančester Sitija u istoriji, mnogi kažu i najbolji igrač, a svakako i najtrofejniji.

Mediji ga sele u Barselonu kod najboljeg prijatelja Mesija, pominje se Juventus koji je odbio pre deceniju, a sada bi mogao da čini tandem sa Ronaldom, međutim, tokom noći je odjeknula prava bomba.

Nije tajna da Aguero želi da ostane u PL.

I izgleda da će dobiti ponudu iz snova.

Čelsi je spreman da mu ponudi višegodišnji ugovor, navodno je Abramovič dao zeleno svetlo Tuhelu, tim pre što se Timo Verner kao razočaranje najverovatnije vraća u Bundesligu, i to na pozajmicu. Čelsi pregovara oko Halanda, ali su male šanse, potreban im je novi napadač, Aguero bi došao kao "kec na deset".

On bi dobio šansu da i dalje igra u ligi koju smatra za najjaču na svetu.

Pominjan je i Junajted, ali je Kun odbacio bilo kakve priče o tome, dok Liverpul traži napadača ako proda Firmina, ali je njihov najveći cilj štoper, ili dva, pominju se Konate i Kulibali.

Čelsi je sasvim realna opcija, klub je spreman da odstupi od pravila da igračima starijim od 30 godina ponudi samo ugovor na sezonu, mada bi Aguero verovatno morao da aktivira neku klauzulu kako bi dobio automarski produžetak.

Njemu odgovara, ima 32 godine, još par sezona u PL i onda natrag u domovinu da završi karijeru gde je i počeo, u Independienteu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Friday, 02.04.2021
10:02

Ako se uopste pojavi sansa da predje u Barsu, to ce prvo uraditi. Em Mesi, em lep grad em lepa liga...