Neverica, vraća se Azar?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 22.07.2021.
08:40
Izvor: Sportske.net

Čini se da bi svi bili zadovoljni!

EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE
EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE

Povezane vesti

Čelsi i dalje puni naslovne strane, za sada nema pomaka u pregovorima oko Halanda, pominju se neka druga imena, kao i Lampard, njegov prethodnik, Tuhel razmišlja o Deklanu Rajsu koji je preskup, oko 120 miliona.

"Plavci" imaju nekoliko ideja kada je ofanziva u pitanju, najveći problem oko Halanda je izgleda to što on nije baš zagrejan za dolazak u London.

Sada se pojavila ideja koju bi navijači pozdravili aklamacijom.

Naime, engleski mediji su lansirali priču da bi Eden Azar posle dve blede godine mogaao natrag na "Stamford Bridž".

O čemu se radi?

Real skuplja novac za Mbapea, Azar je bio Zidanova želja, platili su ga 100 miliona evra, odigrao je samo 21 utakmicu prošle sezone, a ni prve nije bio baš često na terenu. Povrede su ga sprečile da pokaže više, ali je bio potpuno drugačiji igrač u redovima Belgije na EP dok se nije povredio. 

Kolika bi bila cena?

Španski mediji pominju oko 60 miliona evra što bi za Čelsi bilo prihvatljivo. Azar bi verovatno pristao da se vrati, na meti je i javnosti i navijača, pogotovo jer se smejao i delovao srećno kada je Čelsi izbacio Real prošle sezone u Ligi šampiona. 

Sa druge strane, priča se i da je Timo Verner spreman da ode, ako stigne novi napadač. Naime, Nemac je u prvoj sezoni bio kritikovan, pre svega zbog izostanka golova u PL. Ali, Čelsi je osvojio Ligu šampiona, kada se pogleda na kraju učinak Nemca on nije bio posebno efikasanm dao je 12 golova, ali je imao 15 asistencija, od toga 12 u ligi. 

Ovog leta već je otišao Žiru, Ejbraham je blizu Arsenala, pa će sigurno Čelsi kupovati, čak i ako se zaista vrati Azar, i dalje na meti imaju nekog napadača, što se Verneru ne dopada.

Doveden je za više od 50 miliona evra iz RB Lajpciga, pominjan je Bajern, španski klubovi, ali sve je za sada na nivou spekulacija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke