Nevolje u raju, Barsa koristi "rat" u Sitiju?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.01.2023.
19:15
Izvor: Sportske.net

Katalonci pomno prate situaciju.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nešto ne štima u Mančester sitiju kada su u pitanju neki igrači, a to će pokušati da iskoristi - Barselona.

Prosto je neverovatno koliko je Pep Gvardiola u 2023. godini izgubio poverenje u svoje donedavno nezamenjive verne vojnike. U pitanju su - Kajl Voker, Žoao Kanselo i Ajmerik Laport.

Prema informacijama iz Katalonije, Barsa prati razvoj situacije, a Katalonci su najzagrejaniji da dovedu Kansela, jer im je pozicija desnog beka kritična.

Ektor Beljerin i Serhi Roberto odavno nisu u Ćavijevim planovima kada su u pitanju najteži rivali, zbog čega je koristio Kundea ili Arauha u poslednjim ključnim mečevima sa Realom, Atletikom i Real Sosijedadom.

U Barseloni veruju da mogu da iskoriste Kanselovo nezadovoljstvo i da ga dovedu za manje novca i kompletiraju odličnu odbranu.

Arauho, Kunde i Kristensen bi bili u rotaciji na štoperima, Kanselo i Balde bekovski par, uz pomoć Alonsa, Albe, Roberta, koji će dobijati mnogo manju minutažu.

Nije tajna da su Barsa i Siti u odličnim odnosima, prošle zime došao je Feran Tores, a pre toga kao slobodni igrači Erik Garsija i Serhio Aguero. 

Takođe, ne treba zaboraviti da Barsa želi i Ilkaja Gundogana kome ističe ugovor na leto, a još uvek nije potpisao novi sa Sitijem. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke