Nezadovoljni Feliks želi iz Atletika, a znate li sa kim je juče viđen njegov agent?

Autor: Milovan Longinov
petak 14.10.2022.
17:00
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv niz informacija.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Žoao Feliks nije zadovoljan u Atletiko Madridu i to nije prvi put da se piše o njegovom statusu u klubu u negativnom kontekstu.

Portugalac je poslednji put bio starter u gradskom derbiju sa Realom 18. septembra i tada je izašao posle sat vremena igre, a od tada je na četiri meča u svim takmičenjima upisao samo 34 minuta! Od toga, na poslednjem u remiju sa Klub Brižom nije ni ušao u igru.

Španski mediji zbog toga danas pišu da će Feliks zatražiti transfer u januaru, jer nije zadovoljan sa Dijegom Simeoneom. 

Ono što je još zanimljivije, njegov agent Žorž Mendeš juče je fotografisan u društvu predsednika Barselone Đoana Laporte i direktora Mateua Alemanija!

Nije tajna da je Laporta odavno želi Feliksa, da je pokušao i da ga dovede u trampi za Grizmana, ali je Atletiko uvek odbijao.

Istina, Mendeš zastupa brojne Barsine mete kao što su Bernardo Silva, Ruben Neveš, pa čak i Marko Asensio, a neki su isticali da je tema sastanka bio produžetak ugovora sa Alekandrom Baldeom i povratak Nika Gonzalesa sa pozajmice iz Valensije. 

Sve u svemu, izvesno je da će sve ovo dodatno podgrejati glasine, naročito ako se uzme  u obzir da je Laporta pobesneo posle remija sa Interom i najavio promene već na zimu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke