Nezamislivo, srpski bombarder za De Lihta je jedino rešenje!

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.12.2021.
11:13
Izvor: Sportske.net

Juventus nema izgleda drugi način...

 EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI
EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Povezane vesti

Juventus izgleda sprema velike promene na leto. Desiće se, ako budu uspeli, nezamislivo, prodaće Matijsa De Lihta. Rajola je to u neku ruku najavio, ali sigurno da Juve neće spustiti cenu, ona bi trebalo da bude oko 70 miliona evra.

Pogađate, taj novac bi iskoristili da dovedu Dušana Vlahovića iz Fiorentine i reše goruće pitanje. Međutim De Liht je stub odbrane, ali i tu Rajola ima novo rešenje, Romanjolija iz Milana, kapitenu "Rosonera" ističe ugovor i on bi mogao kao svojevremeno Andrea Pirlo da se preseli u Pijemont.

Juve nije odustao od Pogbe koji bi se najradije vratio u Italiju, ali je problem novac, odnosno plata Francuza koji ne može da dobije ni blizu onoga što nudi Pari Sen Žermen.

Klub će probati da se ove zime oslobodi Remzija, Rabioa, priča se da bi MekKenija i Kuluševskog mogli da žrtvuju kako bi skupili novac za pojačanja.

No, za sada je jasno da će učiniti sve da Vlahović bude prvi pik leta. Pita se Fiorentina, ali sa druge strane, ako Vlahović bude želeo u Juventus, klub će morati da razmotri ponudu, kako ga ne bi izgubio za 18 meseci bez obeštećenja. 

Juve i dalje želi da premosti do leta sa Ikardijem, ali to ide prilično teško zbog neslaganja u PSŽ između Leonarda i Poketina, pominjan je Skamaka, ali je preskup. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke