Ni Arsenal, ni Atletiko - Samo Boka!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 01.04.2021.
23:55
Izvor: Sportske.net

Urugvajac u teškom periodu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Lukas Toreira je završio sa Evropom. 

Makar se to može zaključiti iz njegovog intervjua za argentinski ESPN. Odlazak iz Evrope gde trenutno igra za Atletiko kao pozajmljeni igrač Arsenala je dodatno ubrzala smrt njegove majke. 

"Naterao bih da me puste u Boku. Moj otac, plačući mi je rekao da je vreme da igram za Boku. To sam rekao i mom treneru, ubrzo posle majčine smrti. Ne želim da se vratim u Evropu, želim Boku. Želim da bude sa porodicom. Napustio sam dom kada bio veoma mlad. Kako bih pomogao, bio bliži porodici i kući.. Dok sam u Evropi to ne mogu. Sada sve zavisi od njih, moja odluka se na bazira na novcu. Ponuda ne manja. Nadam se da će timovi naći zajednički dogovor oko jednogodišnje pozajmice. Za Boku bi to bili dosta novca", izjavio je Toreira. 

Toreira, iako Urugvajac ne krije da cela familija podržava argentinsku Boku Juniors. Toreira je u Evropi još od 2014. godine, igrao je za Peskaru, Sampdoriju pre odlaska u Arsenal. Usledila je pozajmica u Atletiko, ali ove sezone ga nema često na terenu. Njegov ugovor sa Arsenalom važi do 2023. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke