Ni Kanga, ni Gobeljić - AEK u zamenu za Krstičića želi NJEGA!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 16.06.2021.
09:26
Izvor: Sportske.net

Da li je Zvezda spremna da ga se odrekne?

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Uprava Crvene zvezde dobila je zanimljivu ponudu od strane grčkog AEK u zamenu za vezistu Nenada Krstičića.

Pisalo se o želji Crvene zvezde da u zamenu za Krstičića pošalju Gelora Kangu, a potom je u prvi plan isplivao Marko Gobeljić budući da je Vladan Milojević deficitiran na poziciji desnog beka.

Upravo iz tog razloga, Milojević želi Zvezdinog beka, ali ne Gobeljića, već Milana Gajića, piše "Žurnal", ili da plate obeštećenje od 500.000 evra. Međutim, Gajić je jedan od najvažnijih igrača Stankovićevog tima, uz to, njegova tržišna vrednost je mnogo veća, pa nije za verovati da će se trampa obistiniti.

Prema navodima iz Grčke, Krstičić je na "tankom ledu" u Atini i čelni ljudi AEK su već obavestili bivšeg vezistu crveno-belih da ne računaju na njega u narednoj sezoni. Takođe, velika je verovatnoća da Krstičić neće otputovati sa ekipom na prvi deo priprema na sever Grčke - u Pelion. 

Želeće i sam Krstičić što pre da reši svoju budućnost, budući da AEK na pripreme putuje sutra.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, ekspedicija Dejana Stankovića se okuplja 22. juna i ubrzo kreće u Austriju gde će provesti glavni deo priprema i tamo bi trebalo da odigraju četiri meča. Do tada, moguć je epilog ove sage.

Krstičić je odigrao 36 mečeva prošle sezone računajući sva takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke