Ni Kejn, ni Haland, Pep lično pregovara i lansira još veću bombu umesto Aguera!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 02.05.2021.
12:45
Izvor: Sportske.net

Kako bi samo ovo odjeknulo...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Pep Gvardiola je lično poručio Kilijanu Mbapeu da ga želi u Mančester Sitiju.

Ovu vest plasirao je fransuki list L'Ekip koji tvrdi da je Mbape odjednom upao u prvi plan i da je velika želja menadžera Mančester Sitija.

Ipak, isti izvor otkriva i da Mbape nije bio preterano zainteresovan, odnosno da je njegov odgovor bio negativan. L'Ekip o tome nije pisao, ali nije tajna da je njegov prioritet selidba u Real Madrid, klub njegovih snova.

L'Ekip tvrdi da Siti neće tako lako odustati, da će imati novca da dovede skupocenog napadača, a odlascima Aguera, Erika Garsije i Fernandinja, oslobodiće se i platni spisak. 

Da sve bude još zanimljivije, Mbape je na najvećoj sceni odigrao svoj prvi veliki meč upravo protiv Pepovog Sitija. Ako se sećate, u četvrtfinalu LŠ u sezoni 2016/17, Monako je kao potpuni autsajder razbio Siti i prošao u polufinale. U prvom meču, Siti je slavio rezultatom 5:3, Falkao je dao dva, a Mbape jedan pogodak, dok su u revanšu "Kneževi" slavili rezultatom 3:1, a sadašnji napadač PSŽa postigao je takođe jedan pogodak.

Mbape je pred odlukom karijere, PSŽ mu nudi novi ugovor, ali je svestan da će novim potpisom sebe "zatvoriti" u Parizu i da će mu biti još teže da ode. Ovako, PSŽ će biti primoran da ga proda ovog leta, u suprotnom, izgubiće mnogo ako ode leta 2022. kao slobodan igrač.

Zbog svega navedenog, Siti će krenuti u trku zajedno sa Realom, i kako stvari stoje, deluje da nijedan drugi klub neće moći da parira u ovoj borbi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 02.05.2021
22:18

A koje to zvezde ima Citi to jest ovaj covek, i koje su to oni preplatili, da bi ga trebao neko zaustaviti? A kad je to ZADNJI puta Citi kupovao skupog ili preskupog igraca? Citi ima sve klasicne igrce, mnogi drugi klubovi imaju skupe i preskupe igracea ne Citi!

avatar
mrancic
Sunday, 02.05.2021
13:15

Hoce li neko konacno sputati ovog coveka i Arape.Koji je cilj Gvardiole?Da sa parama postize rekorde.Definitivno fudbal se sistematski unistava.Sta rade UEFA i FIFE?Broje pare.