Ni Luis Suarez ne može da sruši Mikija Sulejmanija!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 20.08.2020.
12:51
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije i dalje na vrhu...

EPA/Koen van Weel
EPA/Koen van Weel

Povezane vesti

I dalje se priča o povratku Luisa Suareza u Ajaks. Hoće li stvarno otići iz Barselone je pitanje, sigurno da neće biti standardan, ali je i teško očekivati da se odrekne velikog novca.

No, možda mu klub isplati odštetu, kako bi spasio jedan deo novca, Suarezu se automatski produžava ugovor, u slučaju da odigra dovoljan broj mečeva naredne sezone.

Ponuda je stigla na "Kamp Nou", u pitanju je 15 miliona evra, ali čini se da bi bilo čudo da Barselona ne pokuša da proda "El Pistolera" za veći novac.

Zanimljivo, u slučaju da prihvate i dalje ne bi bio srušen rekord Amsterdamersa, oni su Miralema Sulejmanija platili svojevremeno 16.25 miliona evra, povratnik Blind i Brazilac Entoni su koštali po 16.

Sigurno je da Kuman ne smatra da Suarez treba da bude starter, forsiraće mlade igrače, ali je i pitanje da li će se Suarez pomiriti sa tim statusom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 20.08.2020
15:54

36 21
Ne znam ko to jos ovog coveka baca u staro gvozdje. Paklen igrac

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 20.08.2020
15:49

Vec 2g njega Messi vuce, jeste klasa al do skoro sam cak misli da je Giroud najsporiji lik na svijetu ali ocigledno sam se prevario, zaubatog su godine ugazile

avatar
Leonid
Thursday, 20.08.2020
13:50

Dobro je da znate sta misli Kuman i da drugi najbolji strelac i asistent tima nece igrati, nego akademac neki unesto njega u prvih 11.