Ni Totenhem, ni Atletiko! Vlahović pred transferom života!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.08.2021.
15:31
Izvor: Sportske.net

Ostrvo bruji.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Engleski šampion Mančester siti uključio se u trku za dovođenje talentovanog srpskog napadača Dušana Vlahovića, za kojeg se interesuju Totenhem i madridski Atletiko, prenose engleski mediji.

Danima se spekulisalo da li će Vlahović put Londona ili Madrida, a onda se ovog popodneva pojavio Mančester i deluje da će, kako to biva kad se pojavi treći, ostaviti Totenhem i Atletiko praznih rukava.

Za sada još nema konkretnih naznaka u vidu finansijske ponude za 21-godišnjeg napadača, ali znajući moć koju gazda Sitija poseduje, neće mu biti problem da odreši kesu i dovede reprezentativca Srbije.

Ova informacija dolazi samo dan nakon što je italijanski "Korijere delo Sport" napisao da su se Fjorentina i Atletiko dogovorili o otkupnoj ceni od 70 miliona evra, ali ne leži vraže...

Vest o mogućoj selidbi Vlahovića na "Etihad" stiže u danu kada smo sve bliži ostanku Milenkovića u Firenci, ali i kada je potvrđen dolazak Matije Nastasića, zakazan za četvrtak.

Podsetimo, Vlahović je prošle sezone briljirao u Fjorentini, a već sada važi za jednog od najboljih napadača u Evropi, iako je tek na startu treće decenije života.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke