Nije gotovo, Liverpul nakon debakla dovodi novog golmana?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.10.2020.
17:58
Izvor: Sportske.net

Ima još vremena za "Redse".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pisali smo da je u klub stigao mladi Marselo Pitaluga, ali jasno je da je on godinama udaljen od prvog tima Liverpula.

Adrijan se nije pokazao kao prava zamena za Alisona, Španac je protiv Aston Vile morao da vadi loptu iz mreže čak sedam puta, mada se mora priznati da u većini situacija nije mogao ništa da uradi.

Ali, imao je Adrijan u prethodnih godinu i kusur dana razne kikseve, jednostavno ne može da odgovori potrebama Liverpula kao što to radi Alison Beker, pa se čini da bi angažovanje novog rezervnog golmana moglo da bude značajno za ekipu Jirgena Klopa, Brazilac bi zbog povrede ramena mogao da provede i šest nedelja van stroja.

Iako je prelazni rok u većini liga zatvoren, klubovi u Engleskoj imaju šansu da se pojačaju unutar zemlje, timovi iz Premijer lige mogu da kupuju igrače iz nižih rangova do 16. oktobra.

Tako je jasno da bi brojne ekipe mogle dobro da se pojačaju u Čempionšipu, a izgleda da je i Liverpul pronašao pojačanje na ukusu u drugom rangu.

Naime, zainteresovani su za Džeka Batlenda.

Dzek Batlend Batland
foto: EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Ovaj 27-godišnji čuvar mreže je važio za jednog od najbolji u Premijer ligi, dok je Stouk bio u elitnom rangu, imao je jednu tešku povredu, a ekipa sa "Britanije" je uspela i da ispadne u niži rang, gde se prosto zaglavila i sada je daleko od povratka u elitu.

Često se pisalo o njegovom povratku u PL, sada bi mogao da dobije priliku i da stane među stative prvaka Engleske, pa možda i da povrati status u reprezentaciji, naročito nakon slabih izdanja Džordana Pikforda.

Stouk je navodno spreman da ga proda, ali će i za njegove usluge tražiti solidno obeštećenje.

Baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 11.10.2020
13:40

Samo nek gomilaju panjeve

avatar
xman
Saturday, 10.10.2020
20:29

On bi bio dobra rezerva

avatar
Boginja iz Bergama
Saturday, 10.10.2020
20:02

Adriana su trebali prodat il nekom poklonit a zadezat Kariusa do zime il ljeta kako god da okrenes Karius je bolji od ovog idiota, covjek je nesreca ziva