Nije samo Bane Ivanović, šta će biti sa Danilom Pantićem?

Autor: Darko Mitrović
petak 04.06.2021.
21:54
Izvor: Sportske.net

Gde će nastaviti karijeru.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Kraj sezone u Premijer ligi označio je i okončanje saradnje pojedinih srpskih fudbalera sa njihovim dosadašnjim klubovima.

Naš proslavljeni reprezentativac Branislav Ivanović je prošlu sezonu odigrao u ekipi Vest Bromvič Albiona koja nije uspela da zadrži premijerligaški status, a nedugo po okončanju sezone potvrđeno je i da saradnja sa Ivanovićem neće biti nastavljena.

Tako je 37-godišnji defanzivac ponovo slobodan u izboru nove sredine, opet ima spekulacija da bi mogao u Zvezdu, ali te priče ipak ne deluju realno.

Istovremeno, i Čelsi se rastao sa Danilom Pantićem, bivšim vezistom Partizana koji je prošlu sezonu odigrao na pozajmici u Čukaričkom.  Pantić nikada na ''Stamford Bridžu'' nije dobio pravu šansu još od 2015, kada su ga ''Plavci'' doveli iz Partizana. Išao je sa jedne pozajmice na drugu, a sada je konačno slobodan igrač i ovo leto će za njega biti veoma značajno kako bi napravio pravi izbor novog kluba.

Ako već Partizan vraća svoju decu u znatno većem broju od dolaska Stanojevića za trenera, možda ni tu opciju ne treba odbaciti, mada Pantić nije impresionirao u Čukaričkom prošle sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke