Nije samo Kulibali, Čelsi ide po još dvojicu štopera, Škrinjaru se otvaraju vrata!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 14.07.2022.
08:30
Izvor: Sportske.net

Reagovaće i Inter.

EPA-EFE/Tolga Akmen
EPA-EFE/Tolga Akmen

Povezane vesti

Čelsi je juče završio posao sa Senegalcem Kaliduom Kulibalijem, štoper Napolija će nakon osam sezona provedenih u Napolju preći na "Stamford bridž" u transferu vrednom 40.000.000 evra, potpisaće petogodišnji ugovor i zarađivati 10.000.000 evra po sezoni.

Kulibali neće biti jedini štoper koji će pojačati ekipu Tomasa Tuhela ovog leta. "Plavci" plnairaju da odlazak Antonija Ridigera i Andreasa Kristensena nadomeste dovođenjem novog štoperskog para, tako da će u London stići barem još jedan defanzivac.

Pominjao se Sitijev Nejtan Ake, ali je sada u prvi plan iskočio Preston Kimbpebe, tako javlja ugledni nemački novinar Kritijan Falk. Ne treba isključiti ni opciju da obojicu gledamo u Čelsiju naredne sezone.

Defanzivac Pari Sen Žermena već je sarađivao sa Tomasom Tuhelom u Parizu u igrao u paru sa Tijagom Silvom, sadašnjim Čelsijevim liderom u poslednjoj liniji.

Odlazak Kimpbembe iz PSŽ-a otvorio bi prostor za dolazak Interovog štopera Milana Šrkinjara, velike želje "svetaca", dok bi u Inter mogao Lesterov defanzivac Čaglar Sojundžu.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen Premijer ligi. Naša "sigurica" je plasman Čelsija u Top 4, kvota je 1.44.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke