Nije sve idealno, Junajted "odjavio" Bruna Fernandeša, Pogbina zamena paprena!

Autor: Boris Jovanović
petak 10.09.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

Klub će morati da menja planove...

. EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA
. EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Mančester Junajted čeka debi Kristijana Ronalda videćemo hoće li biti u timu protiv Njukasla, ili će čekati Ligu šampiona. Ipak, nije sve sjajno na "Old Trafordu", drugi Portugalac Bruno Fernandeš ne uspeva da se dogovori sa klubom oko novog ugovora. On je godinu i po dana u klubu, navodno mu nude oko 18 miliona po sezoni, ali je njegov agent Miguel Pinjo tražio da se u ugovor ugradi klauzula o otkupu ugovora.

Sumnja se da Bruno cilja Real Madrid i Barselonu u narednih par godina, ali u Engleskoj nerado ugrađuju klauzule, pa je Portugalcu poručeno da ne razmišlja o tome.

Ipak, ima vremena, njegov ugovor je još tri i po godine, pa se sumnja da će napustiti klub.

Što se tiče, Pogbe, tu nema promena on ostaje rešen da ode kao slobodan igrač, ni povratak Ronalda ga nije razuverio, sanja Real Madrid.

Priča se da su se u klubu pomirili sa tom odlukom, da će probati svim silama da dovedu Deklana Rajsa koji bi ojačao defanzivu i dao još veću slobodu Brunu koji može da igra na istoj poziciji kao Pogba.

Ali, taj transfer je papren, i Vest Hema su poručili da cena ostaje nepromenjenja, engleski reprezentativac može da ide samo ako neko plati 100 miliona funti. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke