Nije uspeo u Romi, hoće li sada? Murinjo opet želi Srbina

Autor: Nemanja Janošev
petak 07.06.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo idealna prilika?

Povezane vesti

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo preuzeo je Fenerbahče pre nekoliko dana i imaće za cilj da vrati titulu na stadion "Šukru Saračoglu".

Polako se kuju planovi oko prelaznog roka. Fener želi još jači tim u kojem su nosioci igre Dušan Tadić i Edin Džeko, a mogao bi da im se pridruži još jedan momak sa ovih prostora, konkretno iz Srbije.

U pitanju je Filip Kostić koji je bio Murinjova želja još dok je Portugalac radio u Romi, a srpski krilni fudbaler nosio dres Ajntrahta iz Frankfurta. Kragujevčanin je na kraju ipak završio u Juventusu koji bi mogao da napusti po dolasku Marka Mote.

Prema projekcijama italijanskih medija, Kostić nema mesta u prvih 11 novog trenera "stare dame", a kako bi prikupili novac za dovođenje brojnih zacrtanih ciljeva u prelaznom roku, mnogi moraju biti prodati. Navodno, Juve traži 10.000.000 evra za srpskog reprezentativca.

Međutim, u igri za njegov potpis je i Galatasaraj, javljaju italijanski mediji. Oba turska velikana su stvorila inicijalni kontakt sa igračem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke