Nije Vlahović, već Milenković! Rasplet čeka i Mihajlović

Autor: Nemanja Janošev
utorak 27.07.2021.
08:33
Izvor: Sportske.net

Potera za štoperom.

 EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Srpski štoper i fudbaler Fjorentine Nikola Milenković nada se novom angažmanu ovog leta, ali za sada nema konkretnih poteza.

Njemu ugovor sa "violom" ističe na kraju iduće sezone i kako bi obe strane bile zadovoljne, nadaju se prodaji ovog leta ne bi li Fjorentina zaradila od nekadašnjeg Partizanovog đaka. 

Milenković preferira odlazak u Englesku i u prethodnom periodu se najčešće spominjao Vest Hem, a sada je tu i njihov gradski rival - Totenhem. "Pevci", međutim, preferiraju štopera Atalante Kristijana Romera za kojeg je neophodno da plate 55 miliona evra, što im predstavlja problem.

Radije ne bi da izdvoje toliku svotu novca, ali i dalje su ga ocenili kao prioritetnu metu u cilju pojačavanja poslednje linije tima. Ukoliko pregovori sa Atalantom krenu u neželjenom pravcu, Totenhem će se okrenuti drugim opcijama, a to su štoper Bolonje i reprezentativac Japana Takehiro Tomijasu, koji je jedan od važnijih fudbalera Siniše Mihajlovića. Miha bi voleo da ga zadrži, ali 18 miliona evra Bolonja neće odbiti.

Pored njega, tu je i Nikola Milenković, čija cena je oko 15 miliona evra i Totenhem bi mogao da dobije bingo u toj situaciji. Kako se ranije spekulisalo, Dušan Vlahović je bio na njihovoj meti, a sada je na listu došao njegov saigrač. 

Kao treća opcija navodi se Čelsijev Kurt Zuma. Totenhem mu nudi konstantnu minutažu, što mu Tomas Tuhel ne može obećati, a 25 miliona evra bi potencijalno bio odličan posao za "plavce".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke