Niko Vilijams poslušao srce, Barsa sprema drugu bombu?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.07.2024.
21:30
Izvor: Sportske.net

Baskijac spreman da ostane još godinu dana.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Niko Vilijams je, kako stoje stvari, najbliži odluci da ostane još jednu sezonu na "San Mamesu"!

Ono što smo najavili jutros, do večernjih sati dobija sve više naznaka ka konačnoj odluci krilnog napadača - Niko nema ništa protiv da ostane još jednu sezonu u Bilbau.

Atletik je obavestio njega i njegove agente da mu sprema novi ugovor, do 2027. godine sa znatnim povećanjem plate, ali i promenom otkupne klauzule koja sada iznosi 58 miliona evra. 

Možda je i najbolja potvrda za ovu vest činjenica da su se tokom večeri oglasili i pojedini katalonski izvori koji ističu da se Barselona sada okreće Daniju Olmu!

Za razliku od Nika Vilijamsa koji se premišlja, Olmo je od početka leta transfer u Barselonu odredio kao svoj apsolutni prioritet. 

On je stopirao pregovore sa ostalim klubovima, a onog trenutka kada Niko Vilijams saopšti Barseloni konačnu odluku, klub će krenuti u realizaciju Olmovog transfera.

Cifre su približne, jer Lajpcig traži 60 miliona evra, s tim što ovde postoji mogućnost za isplatu u ratama, pošto je Bilbao insistirao samo na uplati celokupnog iznosa otkupne klauzule. 

Nikov dolazak u Bilbao očekuje se u sredu, posle odmora, a tada će saopštiti i konačnu odluku. Iako nije zvanično, sve ide u smeru ostanka u Baskiji do sledećeg leta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke