Niko više neće Donarumu, novi golman je u modi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.02.2018.
10:13
Izvor: Sportske.net

Za nekoliko meseci se sve okrenulo...

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Situacija oko najtalentovanijeg italijanskog golmana se promenila, u pitanju su rezultati Milana, odnosno njegove partije koje su daleko od prošlogodišnjih. Sve što se dešavalo tokom leta, uticalo je na njega, mnogi kažu da su oscilacije za nekoga Donaruminih godina očekivane, mada je recimo u kupu branio odlično.

Više od klase koja je nesumnjiva, svi se pribojavaju Rajole, njegovih zahteva, ali i cene.

Naime, Milan koji ima problema sa finansijama će pustiti Donarumu za oko 50 miliona evra, ali je problem što to niko neće da plati.

Recimo PSŽ koji je bio zainteresovan prošlog leta sada veruje da za taj novac može da dobije Alisona iz Rome koji brani fantastično. Brazilac je doveden za 8 miliona iz Internasionala i sigurno da "Vučica" neće propustiti priliku da zaradi ogroman novac.

Real ne želi da se petlja sa Rajolom iako traži golmana, u slučaju da ne dođe De Hea, rešenje bi mogao da bude Italijan, ali Perez ima potpuno druge ideje, počev od nerealnih meta poput Oblaka ili Kurtoe, do Ljorisa iz Totenhema. Jasno i Real želi Alisona, ali sigurno da Brazilac može da dobije veći novac u PSŽ, kada je ugovor u pitanju.

Ni Junajted nije zainteresovan, čak i ako ode De Hea, Murinjo će tražiti iskusnijeg golmana, pa ćemo videti može li Rajola ponovo da napravi neko čudo i izdejstvuje ogroman transfer i jasno uzme veliku proviziju.

Italijanski mediji pišu da preko svog bivšeg pulena Nedveda odvede Donarumu u Juventus, ali od toga nema ništa. Bufon se neće izgleda povući, a i da se to desi, iz Torina su Rajoli poručili da su već presekli i da će Šćešnji biti prvi golman, uostalom  pokazao je klasu kada je Bufon bio povređen.

Bilo kako bilo, izgleda da je "Điđio" pogrešio kada je ostao u Milanu, ponuda PSŽ je bila kao iz snova, ali nije poslušao menadžera i sada je u nezgodnoj situaciji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.02.2018
10:00

Nikad mi ne bismo prihvatili 50 miliona za njega. Gde vam je klauzula? :-D

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 03.02.2018
17:17

samo neka ostane.....on je sad u top 10 golmana....mozda i u 5

avatar
Mino Rajola
Saturday, 03.02.2018
12:48

Svi pogreše koji ne slušaju mene.😁

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 03.02.2018
12:05

los je ipak. imao jednu sezonu i to je to. prosek. sad ne moze da se uzme ni 20m za njega ako neko uopste zeli da ga kupi

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 03.02.2018
12:05

..odjednom je isplivalo nekoliko boljih golmana od Donarume i to u trenutku kad je on u padu forme,tako da vise nije u modi,a jos vise sto se iz njegove proslosti moze zakljucit da drzi tijec ko rešeto vodu!

avatar
REAListaee
Saturday, 03.02.2018
12:01

Rajol kidalica, nema tu greske sa njim

avatar
rossoneroug
Saturday, 03.02.2018
11:57

hahaha a nigdje da napises da je Donaruma rekao da nece u Juve....

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 03.02.2018
13:45

Pa nece kad je panjina i neka ga nek trune u milanu raspalom. Idete jedno uz drugo.

avatar
amigo999
Saturday, 03.02.2018
11:34

Zaradjuje 4-5 mE po sezoni...zivi u Milanu...a klub ce se vratiti na svoje mesto.Vec su poceli bolje....Za PSG ili neke ogromne pare ima vremena(mada nije siromasan ni sa 5 mE godisnje?)