Ništa od Belingema, Liverpul ima tri alternative?

Autor: Milovan Longinov
sreda 22.03.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Redsi moraju da pojačaju vezni red.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Jirgen Klop je letos priznao grešku, narednog leta ne sme da ponovi istu - veznom redu Liverpula neophodno je osveženje.

Odavno se zna da je Džud Belingem bio meta broj jedan, ali Liverpul zbog finansijskih prepreka odustaje od njegovog potpisa i ispred u trci su Real Madrid i Mančester siti, a nije isključeno da krene i Mančester junajted. 

Liverpul zbog toga mora da se okrene jeftinijim, a kvalitetnim rešenjima kao što su -  Ruben Neveš, Mateus Nunjes i Mejson Maunt. 

Tandem Vulverhemptona dovoljno je kvalitetan da ne zaslužuje da bude u timu koji se bori za opstanak. Neveš će na leto ući u poslednju godinu ugovora što znači da će Vulvsi morati da ga prodaju na sniženju, i to je dobra prilika za Liverpul.

Slična je situacija sa Mejsonom Mauntom, koji sigurno neće dobiti novi ugovor u Čelsiju, a takođe mu ističe 2024. godine. Maunt je već neko vreme pod lupom Liverpulovih skauta i sve češće se povezuje sa Redsima.

Mateus Nunjes je verovatno najskuplja opcija, upravo zbog ugovora koji ima u Vulvsima, do 2027. godine. Nunjes ima 24 godine, stigao je letos iz Sportinga za 45 miliona evra i to je minimum koji Vulvsi očekuju za njegov odlazak. 

Jasno je da Klop neće dovesti svu trojicu, ali ako recimo dođu Nunjes i Maunt, vezni red Liverpula bi dobio znatnu dubinu i kvalitet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke