Ništa od Edersona, Al Itihad kreće po potpis Predraga Rajkovića!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.07.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji fudbaler Jagodine, Crvene zvezde, Makabija i Remsa na radaru moćnog arapskog kluba.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Proteklih nedelja govori se o odlasku Predraga Rajkovića iz Majorke, te ponudi jednog od klubova iz Saudijske Arabije.

Marka je danas otkrila da je u pitanju Al Itihad koji je navodno odustao od golmana Mančester sitija Edersona i fokusirao se upravo na golmana reprezentacije Srbije.

"Građani" su tražili 55.000.000 evra na ime obeštećenja što arapski klub nije želeo da isplati, pa će u narednim danima raditi na dovođenju 28-godišnjeg čuvara mreže Majorke u kojoj s uspehom nastupa već dve sezone.

Dolazak novog trenera Lorana Blana označiće i pojedine promene u timu kojem se juče pridružio Musa Dijabi u transferu vrednom 60.000.000 evra iz Aston Vile.

Za klub iz Džede već nastupaju Karim Benzema, Engolo Kante, Žota i Luis Felipe, a nedavno je stigao i Usem Uar, što je jasan znak da Al Itihad sprema tim koji bi mogao da konkuriše za titulu prvaka Saudijske Arabije.

Rajković bi u slučaju selidbe na Bliski istok postao treći reprezentativac Srbije koji nastupa za neki tim iz Saudijske Arabije pošto Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić s velikim uspehom nastupaju za Al Hilal.

Posle odličnog Evropskog prvenstva na individualnom planu, Rajkovićeva cena od 10.000.000 evra ne bi predstavljala nikakav problem za jedan od najmoćnijih azijskih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke