Ništa od Modrića i Reala -Livaković dogovorio transfer

Autor: Sportske Net
subota 27.05.2023.
16:00
Izvor: Sportske.net

A, ako nešto pođe po zlu...

EPA-EFE/Abir Sultan
EPA-EFE/Abir Sultan

Povezane vesti

Španski portal ,,Defensa Central" pre nekoliko dana preneo je informaciju da bi golman Dinama Dominik Livaković mogao da pređe u Real Madrid. 

Šanse da se ovo dogodi bile su male, s obzirom na to da bi najbolji hrvatski golman morao da pristane na to da greje klupu Madriđanima, jer je Tibo Kurtoa prvi golman ,,belih" i suvereno stoji na toj poziciji bez konkurencije. 

Pre toga govorkalo se o Livakovićevom odlasku u Tursku, a sada je stigla i potvrda relevantnih ljudi da je Turska mnogo realnija od Španije.

Vlasnik Fenerbahčea Ali Koč je turskim medijima otkrio da je postignut dogovor o saradnji sa Domnikom Livakovićem. 

"Vest je istinita. Dogovorili smo se s Livakovićem i trenutno nema problema. Međutim, ako bude problema, otići ću po Ščesnija u Juventus. Sigurno je da ćemo dovesti vrlo dobrog golmana", izjavio je Koč.

Fener je daleko od Lige šampiona, jer Galatasaraj ima pet bodova više dva kola do kraja prvenstva. Međutim, to ne sprečava klub da pojača maksimalno igrački kadar. Turski mediji su otkrili i da je Fener poslao zvaničnu ponudu Vilfredu Zahi i da očekuju potvrdan odgovor od Rendžersovog Rajana Kenta kome na kraju sezona ističe ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke