Ništa od Saula, "super agent" završava Barsi posao leta!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 18.07.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

Idealna kombinacija!

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona na sve načine pokušava da pojača svoj vezni red, a sada je u prvi plan iskočilo novo ime.

Pregovori sa Atletikom iz Madrida su u velikom zastoju, jer Barsa zahteva dodatni novac ili još jednog igrača u razmenu za Antoana Grizmana. Saul sada merka i ponude iz Premijer lige, baš kao i Grizman, pa je u prvi plan iskočio - Renato Sančez!

List As danas piše da iza svega stoji super agent Žorž Mendeš koji zastupa Renata i želi da pomogne i Barsi i svom klijentu.

Navodno, Mendeš će predložiti Lilu da izađe Barsi u susret, da Renato pređe na pozajmicu, ali uz obavezan otkup narednog leta, kada Barsa reši finansijske probleme.

Ronald Kuman je takođe dao zeleno svetlo, profil Renata uklapa se u njegovu viziju, te bi Portugalac bio idealan kao "box to box" vezni pored De Jonga i Pedrija.

Ovo bi bez dileme bilo savršeno rešenje i pojačanje za Barselonu. Iako je Portugalac bio u slobodnom padu posle neuspele epizode u Bajernu, sada je ponovo na fudbalskoj mapi. Osvojio je titulu sa Lilom, a potom je imao važnu rolu na Evropskom prvenstvu.

On je svestan da mora da napusti Lil ako opet želi da bude deo evropskog fudbalskog krema, a gde će te naći bolje mesto za to od Barselone? 

Katalonci mogu da se pojačaju jedino slobodnim igračima ili pozajmicama ili trampama, jer novca za obeštećenje nema. Tim sistemom eliminacije, Renato je mnogo bolja opcija nego da Barsa dopusti da Grizman ode za Saula, ipak je razlika u tržišnoj vrednosti ogromna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke