Niste ga zaboravili? Hatem Ben Arfa se vraća i to kako!

Autor: Nemanja Janošev
petak 14.01.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net

Započinje novo poglavlje!

EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE
EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Povezane vesti

Nekadašnji francuski reprezentativac Hatem Ben Arfa postigao je dogovor sa šampionom Lige 1 Lilom.

Temepramentni krilni napadač je bez kluba od maja 2021. godine kada je njegov ugovor sa Bordoom isteknut i nije iskorišćena opcija produžetka saradnje zbog, kako je sportski direktor Žirondinaca naveo "neispinjavanja sportskih kriterijuma".

Naravno, nije to bio prvi put da Ben Arfa ulazi u sukobe sa upravama i trenerima brojnih klubova u kojima je nastupao, ali uprkos svemu tome što bi mogao da uruši mir na stadionu "Pjer Moroa", Lil je odlučio da ga angažuje.

Saradanja je već dogovorena i on će stići kao zamena za Turčina Jusufa Jazičija koji ove sezone igra ispod svih očekivanja i poći će na pozajmicu u moskovski CSKA. Međutim, Ben Arfa još nije podvrgnut medicinskim pregledima, a poznato je da je tokom karijere imao problema sa povredama, te se čeka zvanično saopštenje "doga" u vezi sa ovim transferom.

Ben Arfa ima 35 godina, a u toku svoje karijere nosio je dresove Liona, Marseja, Njukasla, Pari Sen Žermena, Nice, Rena, Valjadolida... Do skora je blistao kada god je bio zdrav, ali lucidnost i povrede su ga definitivno odvojile od toga da se njegovo ime pamti još više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke