Njukasl kopira Vest Hem, novi lider stiže iz Mančestera?

Autor: Aleksandar Golubović
subota 04.12.2021.
12:41
Izvor: Sportske.net

Postaće najplaćeniji u istoriji kluba.

Newcastle United FC/Twitter
Newcastle United FC/Twitter

Povezane vesti

Engleski Njukasl zainteresovan je da u zimskom prelaznom roku dovede Džesija Lingarda, kojem ugovor sa Mančester junajtedom ističe na kraju sezoni i koji sasvim izvesno neće produžiti.

Njukals je poslednji na tabeli u Premijer ligi, ali veruje da će drugi deo sezone biti njihov ukoliko zimski prelazni rok prođe onako kako su zamislili.

Već mesecima unazad se spominju velika imena iz sveta fudbala, ali bi daleko realnije bilo da Lingard bude taj koji je će biti prva velika zimska lasta.

Kako prenosi britanski Tajms, bogataši iz Saudijske Arabije planiraju da probiju limite kako bi privoleli Lingarda da obuče crno-beli dres.

Lingard je u prvoj polovini ove godine pokazao da ima liderske sposobnosti u Vest Hemu, pa u Njukaslu veruju da slično nešto može da ostvari i kod njih.

Tajms prenosi da su "Svrake" spremne da ponude Lingardu ugovor na četiri i po godine sa nedeljnom zaradom od 100.000 evra, čime bi postao najplaćeniji igrač u istoriji kluba.

Nekadašnji engleski fudbaler Džo Kol otkrio je da Njukasl planira da u januaru potroši između 200 i 300 miliona evra na pojačanja, ali već znaju na koga neće žaliti novac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke