Njukasl koristi Barsinu neodlučnost, zagrizao i u Juventusu

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 30.12.2021.
00:00
Izvor: Sportske.net

Svašta je moguće.

EPA-EFE/LYNNE CAMERON
EPA-EFE/LYNNE CAMERON

Povezane vesti

Nerazjašnjenu situaciju u vezi sa statusom Usmana Dembelea u Barseloni mogao bi da iskoristi Njukasl, koji je navodno pripremio astronomsku ponudu za Francuza.

Dembele ima još 48 sati da se izjasni da li želi da produži ugovor u Barseloni ili će već o 1. januara moći da sklopi dogovor sa nekim od zainteresovanih klubova.

Najveće interesovanje stiže iz Engleske gde ga prate Mančester junajted i Njukals, a imajući u vidu da je Dembeleu novac na prvom mestu, jasno je da najveću ponudu možemo da očekujemo sa severa Engleske.

Pisali smo da je Dembele od Barselone tražio 40 miliona evra bruto platu plus isto toliko na ime bonusa, ali katalonski klub nije mogao da mu izađe u susret.

Fudbalerova želja je da pod ovim finansijskim uslovima ostane u Kataloniji, ali izvesno da u Barseloni nemaju novca za ovaj poduhvat ili ga čuvaju za leto kada je planirano dovođenje Erlinga Halanda.

Njukasl bi vrlo brzo mogao da iskoristi situaciju u danima kada će obnoviti pregovore sa Juventusom sa Arona Remzija, pa bi uz francusko-velški dvojac i Tripijea iz madridskog Atletika mogao da dobije velika pojačanja u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 30.12.2021
07:18

Ne znam na osnovu cega trazi toliku platu? Ucinak i igra su mu sramni. Mozda misli da je toliko dobar za PlayStationom 🤣