Njukasl želi trio Čelsija za 100.000.000!

Autor: Mladen Heleta
sreda 18.01.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Uskoro zvanična ponuda.

 EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Njukasl će u aktuelnom prelaznom roku pokušati da dovede čak trojicu fudbalera Čelsija, otkriva britanski "The Telegraph".

Trećeplasirani tim engleske Premijer lige planira da dovede Konora Galagera, Rubena Loftus-Čika i Hakima Ziješa. Svu trojicu u istom poslu. Očekuje se da će "svrake" ponuditi "plavcima" 100.000.000 evra, koliko su ovi pre neki dan potrošili za dovođenje Mihajla Mudrika iz Šahtjora.

Galager je prošle sezone oduševio na pozajmici u Kristal Palasu, ali je ove sezone sakupio samo 648 minuta u Premijer ligi. Vrednost 22-godišnjeg veziste procenjena na 32.000.000 evra. 

Loftus-Čik ima problema sa povredama, a Ziješ traži klub u kom će imati veću ulogu. 

Podsetimo, pre godinu dana je Njukasl postao klub sa najbogatijim vlasnikom na svetu, kada ga je kupio Saudijski javni investicijski fond težak više od 320 milijardi funti. 

Njukasl je treći na tabeli Premijer lige sa pet bodova više od petoplasiranog Totenhema, igra odlično ove sezone i ima veliku šansu da se plasira u Ligu šampiona. Za to su mu potrebna pojačanja, a sa ovom trojicom igrača bi svakako bio znatno bliži svom cilju.

AdmiralBet daje kvotu 1.36 da će Njukasl i na kraju sezone ostati u TOP 4 na tabeli i da će se plasirati u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke