Njukaslovih pet realnih meta, najveće pojačanje ove zime koštaće 50 miliona!

Autor: Boris Jovanović
sreda 08.12.2021.
10:55
Izvor: Sportske.net

Edi Houv će dobiti osetno pojačan tim ove zime...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mnogo je imena dovođeno u vezu sa Njukaslom kada su Saudijci preuzimali klub, ali novom menadžer Houvu su potreba pojačanja na zimu kako bi se klub spasio ispadanja.

"Svrake" će teško realizovati transfere igrača poput Lingarda, Tripijea, a kamoli Vlahovića i Azara koji su pominjani prethodnih nedelja, iako imaju novca da plate pomenute igrače.

Kako pišu engleski mediji niko se ne usuđuje da prihvati takav dogovor, tim pre što ne može sebe da zamisli u Čempionšipu.

Ipak, lista pojačanja je napravljena na njoj je pet imena i čini se da bi neki od ovih igrača mogli zaista da se u januaru presele na sever Engleske.

Da krenemo redom.

Elneni iz Arsenala je realna meta on želi da ode i igra standardno, a računa se i da Lojd Keli i Bornmaut neće uspeti da odole ponudi. Houv traži štopere, ideja je Džo Rodon iz Totenhema koji je igrao kod Murinja, ali Konte ne računa na njega.

Možda i najveće pojačanje bi trebalo da bude odlični Sven Botman iz Lila, koga su tražili i veći klubovi. "Doge" žele da ga prodaju najboljem ponuđaću. Holandski štoper je prošao školu Ajaksa, Lil želi da napuni kesu, a cena će biti 50 miliona evra. To bi trebalo da bude i najveće pojačanje Njukasla ove zime. 

Houv je tražio i napadača Stouka Tajresa Kembela koji je ove sezone u 12 mečeva Čempionšipa dao tri gola, ali su u jlubu sumnjičavi da bi on mogao da reši probleme koje tim ima sa ofanzivi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke