Nova muka oko Aguera, Pep "naredio" - On će biti njegova zamena?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 30.11.2020.
17:26
Izvor: Sportske.net

Argentinac nikako da se vrati, i ide iz povrede u povredu tokom 2020. godine...

EPA-EFE/Michael Regan
EPA-EFE/Michael Regan

Povezane vesti

Sehio Aguero neće igrati ni protiv Porta u Ligi šampiona, jer je prema poslednjim informacijama sa Ostrva, osetio bol u kolenu.

Aguero je već trebalo da se vrati na teren tokom novembra, Pep Gvardiola je u više navrata najavljovao da je "blizu", ali očigledno je da Argentinac ima problema sa formom i povredama.

Zanimljivo, danas je istovremeno stigla potvrda iz Portugala da je Gvardiola naredio skautima da detaljno prate Darvina Nunjeza u narednim nedeljama.

Ovaj Urugvajac je na sebe skrenuo pažnju dobrim partijama u dresu Benfike, ima tek 21 godinu i pred njim su najbolje godine.

Prema pojedinim informacijama, Pep je njega pikirao kao zamenu za Aguera, koji još uvek ne pregovara oko novog ugovora, iako mu isti ističe 30. juna.

Nunjez je u Benfiku stigao ovog leta za 24 miliona evra iz Almerije, odigrao je 11 utakmica postigao je pet golova i dodao šest asistencija.

Što se Aguera tiče, iako naredne godine puni 33, sigurni smo da će se još kako otimati za njegov potpis ukoliko postane slobodan.

Njegova želja je Barselona, kako bi igrao sa Leom Mesijem, no, ako su Katalonci prodali Suareza u 33. godini, teško da će sa isto toliko dovesti i Aguera narednog leta...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke