Nova opcija a De Heu, zove ga Džerard?!

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 27.11.2023.
08:30
Izvor: Sportske.net

Španac je još uvek bez kluba.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Saudijski Al Etifak bi mogao da dovede čuvenog španskog golmana Davida De Heu, koji je bez kluba od letos, objavio je britanski "San". 

U tekstu se dodaje kako će se i drugi saudijski klubovi uključiti u trku ukoliko Al Etifak ne zadovolji zahteve iskusnog čuvara mreže. Podsetimo, trener Al Etifaka je legendarni engleski fudbaler Stiven Džerard.

De Hea, koji je odigrao 45 utakmica za špansku reprezentaciju i koji je prošle sezone bio proglašen najboljim golmanom Premijer lige, bez kluba je otkako nije ispregovarao produženje ugovora sa Mančester junajtedom. Za engleskog velikana odigrao je 545 utakmica, 190 bez primljenog gola.

Prema pisanju engleskih i španskih medija, nedavno je Al Nasr De Hei nudio dva miliona evra mesečno za potpis ugovora, ali on je tu ponudu odbio. Moguće i zbog interesa koji je za njega pokazao Inter Majami.

Osim Saudijske Arabije i MLS-a, De Hea navodno ima još nekoliko opcija. Spominju se Atletiko Madrid, Valensija i Betis, ali i mogući ulazak u španskog drugoligaša Eldense. 

De Hea se ovih dana raspitivao o potencijalnoj kupovini tog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke