Nova prilika za Savu Čestića, reprezentativac Srbije u drugoj ligi!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 21.12.2022.
16:35
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv izbor.

Heracles
Heracles

Povezane vesti

Sava Čestić (21) ostao je proteklog leta bez kluba kada je raskinuo ugovor sa Rijekom, a na novi angažman čekao je sve do sada.

Defanzivac koji je upisao i dva nastupa za reprezentaciju Srbije potpisao je ugovor sa holandskim drugoligašem Heraklesom koji važi do leta 2026. godine.

"Već neko vreme sam u pregovorima sa klubom i sada sam srećan što sam tu. Holandija me je privukla i zbog ljudi i zbog fudbala koji se igra ovde. Nadam se da će saradnja biti uspešna", rekao je na predstavljanju Čestić.

"Pratili smo ga od 2019. godine i pratili smo njegov razvoj. Igrao je za Keln u Bundesligi i reprezentaciju Srbije, radi se o talentovanom igraču sa mnogo potencijala, a već ima dosta iskustva", kazao je tehnički direktor Heraklesa Niko Jan Hogma.

Čestić se nositi dres sa brojem šest u klubu koji se trenutno nalazi na čelnoj poziciji u drugoj ligi Holandije sa 43 boda, pet više od prvog pratioca Cvolea.

Defanzivac koji ima i nemačko državljanstvo ponikao je u akademijama Šalkea i Kelna gde je zaigrao i za prvi tim sve do januara ove godine kada je stigao u Rijeku.

Sada će dobiti novu šansu da vrati karijeru u pravi kolosek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke