Novac neograničen, Mbape odlazi, ali menja pravac, hoće li šokirati Real?

Autor: Boris Jovanović
subota 25.09.2021.
09:29
Izvor: Sportske.net

Mogu li ga ga pokolebaju?

 IAN LANGSDON
IAN LANGSDON

Povezane vesti

Mančester Sitiju nedostaje napadač, i to je i Gvardiola posredno priznao pred današnji derbi protiv Čelsija. On nema oružje kakvo je Lukaku, nisu uspeli da dovedu napadače koje su želeli, pre svih Kejna. Po Kejna se neće vraćati, ali navodno su vlasnici iz Abu Dabija naložili da na sve načine Siti proba da otme Mbapea Realu.

Priča se da će ponuditi ogroman novac u januaru da PSŽ proda Francuza, ali to iz geopolitičkih razloga teško da je moguče, Katar će Emiratima teško učiniti takvu uslugu, u pitanju je više od fudbala.

Jedino što ostaje je da se ponudi Mbapeu novac koji ne može da odbije. Ali, on je od Parižana odbio ponudu od 50 miliona evra sa bonusima, u Realu će zaraditi 30, pa nije jasno šta bi Siti mogao da iskoristi kao mamac, osim novca. Tačno, igranje u PL, pogotovo za Gvardiolu jeste primamljivo, ali je Mbapeov san Real.

Francuski mediji tvrde da će probati i bogatim provizijama za porodicu koja je menadžer fudbalera, da Mančester Siti ima načina da pokoleba Mbapea, tim pre što imaju strašan tim i garantovali bi mu da će biti centar projekta. Doduše, to o značaju za ekipu, može da kaže i Real jer je napadač opsesija Florentina Pereza.

Hoćemo li videti senzacionalan obrt?

Teško, ali ne treba potcenjivati Emiraćane, jer kada su u pitanju prestiž i želja da se bude najbolji, onda je novac neograničen. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke