Novac tu, ugovor tu, Čelsi tu - Koga čeka Kunde?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 21.07.2022.
19:23
Izvor: Sportske.net

Još jedna sapunica.

 Alberto Estevez
Alberto Estevez

Povezane vesti

Žil Kunde je izostavljen sa spiska igrača koji nositi dres Sevilje u narednom pripremnom periodu. Ova vest definitivno znači da je odlazak Francuza sa "Pishuana" sve izvesniji. 

Kao favorit se pominje Čelsi. 

"Plavci" su zadovoljili finansijska potraživanja Sevilje, za odličnog štopera je navodno već prihvaćena ponuda u vrednosti od 55 miliona funti. 

Kundeu je ponuđen petogodišnji ugovor. Gde je zapelo?

Španski i engleski mediji su plasirali priču kako je Barselona zamolila samog igrača da ih sačeka još nekoliko dana kako bi izjednačili ponudu. 

Ćavi je veliki poštovalac Kundeovih kvaliteta, španski trener želi odličnog štopera, ali veliko je pitanje u kom su stanju Barselonine finansije posle kupovine Levandovskog. 

Veliko je pitanje da li i Kunde želi odlazak iz Španije, na kraju će izgleda presuditi i želja igrača. Čelsi se več opekao tokom ovog leta, sličan scenario smo videli u "Rafinja" sapunici kada je Brazilac svim silama "gurao" i ostvario transfer u Barselonu, iako je bio na pragu "Stamford Bridža". 

Jasno je da će naredni dani odlučiti dalju sudbinu Kundea, možda Barselona izvede još jedno čudo ili će Čelsi konačno dobiti igrača kojeg želi i koji im itekako treba posle odlazaka Ridigera i Kristensena. Kulibali-Kunde bi bio veoma jak tandem ispred Mendija. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke