Nove informacije iz Liverpula, šta će biti sa Grujićem i Markecom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.08.2018.
15:01
Izvor: Sportske.net

Da li će dvojica srpskih internacionalaca i večeras biti fudbaleri ovog kluba?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

U Engleskoj odbrojavaju poslednje sate do završetka letnjeg prelaznog roka, a i dalje se sa sigurnošću ne može reći šta će se dogoditi sa dvojicom srpskih internacionalaca iz Liverpula, Lazarom Markovićem i Markom Grujićem.

Doduše, kako se bliži kraj letnje pijace, njihov status je sve izvesniji, što potvrđuju i najnovije informacije sa Ostrva.

''Liverpul eho'' je ovog popodneva objavio, pozivajući se na saznanja novinara portala ''Gol'' Nila Džonsa, da će Marko Grujić ostati u Liverpulu i boriti se za svoje mesto u timu tokom nastupajuće sezone. Sličan epilog se očekuje i kada je u pitanju Seji Ođo, ali uz mogućnost da se ovaj fudbaler preseli na pozajmicu u neki od klubova u Čempionšipu, za šta ima vremena do kraja meseca.

A kada je u pitanju Lazar Marković, jasno je da on nije u planovima Jirgena Klopa, ali problem je što nema adekvatnih ponuda za njega. Popularni ''Markec'' je sada u grupi igrača među kojima su i Origi i golman Minjole, koji čekaju kraj meseca kako bi saznali svoju dalju sudbinu u vezi sa Liverpulom.

Podsetimo, Marković je i zimus u poslednjim satima prelaznog roka otišao na pozajmicu u Anderleht, odakle se ovog leta vratio na ''Enfild''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Friday, 10.08.2018
09:06

Da nije tuzno bilo bi smesno. Skoro pa dve godine ista prica. Vidis ovu sliku izbezumljenog Grujica i naslov "Sta ce biti sa Grujicem ..." Ko da je neko kuce lutalica pa ga svake sezone (polusezone) udomljavaju negde.

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Friday, 10.08.2018
08:28

nece ni jedan ni drugi, nego se igrac moze pozajmiti do novembra cak... Ako je zavrsen transfer rok ne znaci da su ostali.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 09.08.2018
15:50

U redu Grujic, ali nije mi jasno sta Markec radi u Liverpulu, covek ne igra nikad, stalno je na nekim pozajmicama. Treba da promeni klub gde ce igrati pa nek' to bude i neko iz Chempionshipa.

avatar
Rosonero per siempre
Thursday, 09.08.2018
16:53

Pa otisao bi on, ali nijedan klub nije spreman da ponudi ono sto Liverpool trazi. A ako imam dobre informacije, to je mizernih 9m evra.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 09.08.2018
20:59

Pa da, Lfc pokusava da izvuce neke pare, platili su ga skupo 25m e pre 4 godine ali bolje da spuste cenu i da ga prodaju nego sto ga drze u klubu i placaju mu platu. Ne shvatam ni njih a ni Markovica.

avatar
3x3
Thursday, 09.08.2018
15:06

Kako za Odja ima vremena do kraja meseca za Chempionship, tako isto ima i za Grujica.

avatar
Thursday, 09.08.2018
15:35

Koliko znam, za grujica je klop rekao da ostaje

avatar
Srba Stamenkovic
Thursday, 09.08.2018
16:00

Grujic je odbio da produzi ugovor, pa nece da ga salju na pozajmicu.