Nove informacije - Ronaldu i Juventusu se sudaraju ideje!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 22.08.2021.
18:24
Izvor: Sportske.net

Kakav će biti ishod?

EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Potpredsednik fudbalskog kluba Juventus Pavel Nedved uveren je da će portugalski napadač Kristijano Ronaldo ostati u redovima "stare dame":

Uoči utakmice Udinezea i Juventusa pojavile su se informacije da Kristijano Ronaldo ima želju da napusti Torino ovog leta. On se nije našao u startnih 11 Masimilijana Alegrija iz razloga, kako se navodi, jer gleda opcije za transfer, te su zajedničkim dogovorom došli do rešenja da Portugalac bude na klupi.

Međutim, iz vrha Juventusa stižu drugačije reči. Naime, potpredsednik Juvea Pavel Nedved kaže da je ovakva situacija normalna.

"Ovu odluku doneli smo zajedno sa Ronaldom. To je normalno i Ronaldo će 100 odsto ostati", uveren je Nedved.

Podsetili bismo, Ronaldo nije igrao kontrolni meč Juvea pre nekoliko dana protiv njihovog drugog sastava, a iz kluba su saopštili da radi po posebnom režimu kako bi bio što spremniji za duel sa Udinezeom...

Dakle, Ronaldo bi da ide ili pak, ucenjuje Juventus određenim zahtevima jer znamo da je Masimilijano Alegri čvrst u svojim stavovima i da su imali manje sukobe u prošlosti. Sve su ovo spekulacije, rasplet se željno iščekuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke