Nove spekulacije oko Asana, predsednik kluba otklonio sve dileme!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.05.2021.
10:27
Izvor: Sportske.net

Brzonogi Japanac je sve češća tema u turskim medijima.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Takuma Asano je bio na putu da ostane upamćen kao jedan od najboljih Partizanovih stranaca. Imao je sjajnu sezonu, bio najbolji strelac ekipe, impresionirao je svojim radom na treninzima, profesionalnošću, ponašanjem na terenu, a onda je na sve to pre dvadesetak dana pala velika senka, kada je odlučio da iznenada napusti Humsku zbog određenih kašnjenja u isplatama, pa mu sada predstoji spor pred FIFA sa crno-belima, koji ne priznaju svoju krivicu u ovom slučaju.

Dok traje neizvesnost kako će se sve ovo završiti, uveliko traju spekulacije i gde bi Asano mogao da nastavi karijeru.

Do sada su najglasnije bile one o ponudi turskog Trabzonspora, koji je navodno spreman da Japancu ponudi milionsku platu, ali se potom pojavila i vest da je španska Almerija zainteresovana da ponovo upari bivši Partizanov tandem, Asano-Sadik.

Danas, opet nove spekulacije, ali na koje je brzo stavljena tačka.

Opet je u pitanju turski klub, i to Adana Demirspor, koja je nedavno izborila plasman u tursku Superligu i ovog leta se očekuju atraktivna pojačanja u tom klubu. Tamošnji mediji su odmah počeli da pominju i Asana kao jednu od želja Adane, ali predsednik tog kluba Murat Sančak je odbacio takve navode.

''Nismo imali nikakvih kontakata sa njim'', potvrdio je Sančak.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke