"Novi Ibra" zaludeo Ostrvo!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 06.02.2022.
12:23
Izvor: Sportske.net

Spreman je za najveću scenu.

EPA-EFE/GEORGI LICOVSK
EPA-EFE/GEORGI LICOVSK

Povezane vesti

Decenijama je Zlatan Ibrahimović sinonim za švedski fudbal. Zlatanove majstorije prepričavaće se generacija, ali njegovo vreme polako prolazili.

Nova švedska senzacija je Aleksander Isak. Mladi švedski napadač blista u dresu Reala iz Sosijedada. Trpa mreže rivala i jedan je od najvećih svetskih talenata. Fudbalski stručnjaci mu predviđaju blistavu karijeru.

Engleski mediji oduševljeni su Isakom i govore o tome da bi mladić iz Solna mogao da bude idealna zamena za, ni manje ni više nego, Kristijana Ronalda.

Navodno je Junajted već počeo pregovore sa Sosijedadom i spremni su da plate desetine miliona funti za usluge visokog napadača.

U redu za Isaka mirno stoje Čelsi i Arsenal. Lukaku se, najblaže rečeno, nije snašao na "Stamford Bridžu", a njegove sulude izjave mogle bi ga koštati mesta u Čelsiju. Idealna zamena za njega mogao bi da bude upravo Aleksandar Isak.

Što se tiče Arsenala, kod njih je situacija sa napadačima još i gora nego u Junajtedu i Čelsiju. Pokušale su "tobdžije" da u zimskom prelaznom roku dovedu našeg Dušana Vlahovića, ali od toga nije bilo ništa. Sada je red da se proba sa mladićem iz Švedske.

Isak ima 22 godine. U Sosijedadu je od 2019. godine i za to vreme je postigao 30 golova za klub iz Andaluzije. Za reprezentaciju Švedske nastupao je 32 puta i postigao 9 golova. Njegovo vreme dolazi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke