Novi Kamposov poduhvat, reprezentativac Španije od 15.000.000!? Počinje "hispanizacija" Pari Sen Žermena!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 30.08.2022.
08:59
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Luis Kampos radi odličan posao.

EPA-EFE/Biel Alino
EPA-EFE/Biel Alino

Povezane vesti

Pari Sen Žermen ne odustaje od prilično drugačije politike kada su u pitanju transferi ove sezone.

Parižani su do sada potrošili "tek" 106.000.000 evra, mala je to suma ako uzmemo u obzir ozbiljna ulaganja iz prethodnih godina.

Ta bi cifra mogla bi dostići 150.000.000 budući da su na meti Francuza dva španska fudbalera - Fabijan Ruiz i Karlos Soler.

I dok je transfer fudbalera Napolija vredan 25.000.000 evra praktično zaključen, čeka se još samo ozvaničenje, velika želja sportskog sektora PSŽ-a je i Karlo Soler (25).

Valensijin as bi prema pojedinim navodima mogao da košta negde između 15.000.000 i 17.000.000 evra, radi se o reprezentativcu Španije sa dobrim šansama da se nađe i na Mundijalu u Kataru.

Ovo bi sasvim sigurno bio odličan posao Parižana koji će teško naći fudbalera sličnog profila za isti novac, oni na tržištu koštaju i duplo više, pa izgleda da je sportski direktor Luis Kampos pronašao dobitnu kombinaciju.

I pored pojedinih trzavica unutar svlačionice u kojoj je prisutno mnogo velikih egoa, puleni Kristofa Galtjea deluju sigurno od početka sezone bez obzira na neočekivan remi sa Monakom.

Španski tandem će dodatno zaoštriti konkurenciju u veznom redu, možda i naterati neke igrače da napuste "Grad svetlosti"...

Pari Sen Žermen će i ove sezone pokušati da osvoji toliko željenu Ligu šampiona, šanse da uđe u finale su velike, a AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 3.40.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke