Novi klub u redu za Sadika, ovaj put nešto sasvim drugačije

Autor: Aleksandar Golubović
subota 10.07.2021.
18:20
Izvor: Sportske.net

Krasnodar zagrizao za Nigerijca.

@U_D_Almeria/Twitter
@U_D_Almeria/Twitter

Povezane vesti

Nekadašnji napadač Partizana Umar Sadik izvesno će napustiti Almeriju posle samo jedne sezone, a prema poslednjim informacijama u trku se umešao i ruski Krasnodar.

Klub koji je rado ostao u sećanju navijača Crvene zvezde ponudio je mladom nigerijskom napadaču četvorogodišnji ugovor vredan 7.200.000 evra ili po sezoni čak 1.800.000 evra, dok se prema drugim informacijama godišnja plata proteže i do celih dva miliona.

Krasnodar se tako pridružio klubovima iz Španije koji su zainteresovani da dovedu Sadika, a stav Alemerije je i dalje jasan - neće ga pustiti za manje od 10.000.000 evra, što ide na ruku i Partizanu koji očekuje procente od dalje prodaje.

Ruski klub je ostao bez prvog napadača Markusa Berga i potrebna mu je zamena, a Sadikove brojke i godine idu na ruku Krasnodaru na druže staze.

Sadik je stigao u Partizana na leto 2019. godine i igrao veliku ulogu u sezoni gde je malo falilo da crno-beli stignu do nokaut-faze Lige Evrope, a poznate su i njegove dobre partije u večitim derbijima, pogotovu u polufinalu Kupa prošlog juna kada je bio strelac jedinog gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke