Istanbul na nogama, čeka se - Ronaldo?! Oglasio se i bivši Zvezdin košarkaš!

Autor: Nemanja Veljković
nedelja 07.08.2022.
00:08
Izvor: Sportske.net

Sudbina Portugalca i dalje je enigma.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Saga o tome gde će Kristijano Ronaldo nastaviti karijeru trebalo bi da bude konačno završena u narednim danima.

Od kada je zatražio odlazak iz Junajteda zbog želje da igra u Ligi šampiona, mediji konstantno spekulišu o njegovoj potencijalno novoj destinaciji.

Tridesetsedmogodišnji Portugalac propustio je sve pripremne utakmice na turneji po Tajlandu i Australiji zbog privatnih razloga, pre nego što je odigrao 45 minuta u duelu sa Rajom Valjekanom (1:1).

Uprkos povratku na teren i želji Ten Haga da ga zadrži, Ronaldova budućnost u Mančester junajtedu i dalje je pod velikim znakom pitanja.

Kako prenosi Diario Sport, klub koji je zainteresovan da dovede Portugalca u svoje redove je i - Galatasaraj?!

Videćemo šta donosi naredni period, ali potencijalna selidba Ronalda u Tursku već je počela da stvara euforiju među navijačima, pogotovo posle najavljenih transfera Toreire i Mertensa koji bi trebalo da su već gotova stvar.

Tim povodom oglasio se i bivši košarkaš Crvene zvezde, a sada Galatasaraja Dilan Enis.

''I Kristijano Ronaldo ove godine dolazi u Galatasaraj ili su to samo glasine?! Bogovi sporta bolje da ne dopuste da se ovo dogodi ili će ove godine biti ludilo u Istanbulu!'', napisao je on.

Galatasaraj u nedelju od 20.45h igra protiv Antalije u gostima, a kvota u AdmiralBet-u da će dobiti ovu utakmicu iznosi 2.88.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke