Novi Real - Trofejni trener na klupi i poker pojačanja da se smrzneš?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 17.05.2021.
08:33
Izvor: Sportske.net

Kakva je Zidanova sudbina i da li je zamena već spremna?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Iako je Zidan demantovao da je rekao igračima da odlazi, on nije potvrdio ni da ostaje, pogotovo ako ne odbrani titulu u poslednjem kolu, gde se nadaju u kiks Atletika u Valjadolidu. 

Kako piše AS, prvi kandidat da zameni Zidana nije Raul, već Maks Alegri. Jednom je odbio Pereza, drugi put neće, Italijan bi trebalo da sedne na klupu ako Francuz ode i da izvrši revoluciju.

Ono što je sigurno je da stiže Alaba, novi komandant odbrane, da Ramos najverovatnije odlazi, da će Varan biti prodat ako ne potpiše novi ugovor. 

Mesta će morati, po svemu sudeći da ustupe Luka Modrić, možda i još par starijih igrača, a Real cilja velika pojačanja. Ako Mbape ne bude pušten, on bi mogao da sačeka jedno leto, u tom slučaju će se Madriđani ustremiti na Halanda. Kako bi odobrovoljili Rajolu, uzeli bi verovatno Pogbu, ili ga menjali za Varana, što nije nemoguće, a nisu odustali ni od mladog Kamavinge.

Tražiće verovatno još jednog štopera, to je na Alegriju, a kao desni bek, konkurencija Karvahalu pominje se Orije iz Totenhema koga želi i bivši klub Pari Sen Žermen.

I ovo je početak revolucije, mada Alegri navodno veruje da može da vrati Iska, tražio je par pojačanja u odbrani i veznom redu, ima ponudu Juventusa, ali sigurno je da će odabrati Real ako bude poziva.

Sada mu ostaje da čeka, izgubio je bitku od Poketina u PSŽ, od Kontea u Interu, ali bi njegova treća sreća mogla da bude posao na najvećoj klupi u svetskom fudbalu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke